Síťový video rekordér NUUO NVR Titan NT-8040 (R) (max 64 kanálů)

Kód zboží: K4804
Produkt již není k dispozici
Nabídka: Knihovna:

Podrobný popis

Síťový video rekordér NUUO NVR Titan NT-8040 (R) (max 64 kanálů)
Síťový video rekordér NUUO NVR Titan NT-8040 (R) (max 64 kanálů)
Síťový video rekordér NUUO NVR Titan NT-8040 (R) (max 64 kanálů)
Pohled na příslušenství
Videoprezentace síťového rekordéru Titan
Tento NUUO NVR je inovativní plug & play nezávislý/do racku montovatelné zařízení určené pro plnou správu IP CCTV systému. Mezi hlavní funkce patří živé sledování, nahrávání video streamů, playback archivů.
Titan NVR využívá nový File Ring, který je optimalizován pro ukládání a načítání velkého množství megapixelových obrazových dat. Díky novému způsobu stahování a archivace dat je NVR schopno přenosu až 250 Mbps, díky čemuž je možné obsloužit až 64 5-megapixelových H.264 kamer!
Flexibilní NVR platforma umožňuje multi-server multi-client provoz. Klientská aplikace zvládne 100 Titan NVR, monitorovat 400 kamer, přehrávat nahrávky ze 100 NVR. Jedno NVR dokáže obsloužit 128 kamer (např. každý ze 4 klientů může simultánně monitorovat 32 různých kamer) a přehrávat 64 kanálů (např. každý ze 8 klientů simultánně přehraje 8 záznamů).
NUUO NT-8040 (R) K4804 můžete nahrávat video streamy z megapixelových kamer až do 10 MP az kamer se standardním rozlišením s počtem snímků 25 fps. Díky Linuxu OS zabezpečuje stabilní provoz a odolnost vůči počítačovým virům, které napadají aplikace Windowsu.
Tento rekordér poskytuje možnost dvousměrného audio přenosu, s využitím linkového vstupu/výstupu a vstupu pro mikrofon. VGA a DVI (DVI / HDMI adaptér v balení) video výstupy umožňují lokální zobrazení snímků ze čtyř Full HD kamer při 25 fps. Celková maximální kapacita pevných disků , které lze do tohoto NVR namontovat, je 24TB, což může být dále rozšířeny o externí HDD s rozhraním e-Sata (DAS).
Základní architektura systému založeného na NVR
Hlavní znaky NT-8040 (R)
  • Linux OS. Vzhledem k systémové architektuře zaručuje stabilní, spolehlivé a bezvirusový provoz NVR bez rizika ztráty dat.
  • Tento síťový rekordér podporuje kamery od 40 výrobců, více než 1100 modelů. Kromě podporovaných IP kamer umí spolupracovat s analogovými kamerami připojenými přes video servery. IP kamery mohou mít rozlišení až 10 megapixelů! Mezi podporované kamery patří modely od ACTi, HIKVISION, Pixord a Sunell. Úplný seznam kompatibilních kamer je k dispozici zde.
  • Shoda s ONVIF. ONVIF (Open Network Video Interface Forum) je otevřeno průmyslové fórum zaměřené na koordinaci úsilí o stanovení společného, ​​globálního standardu pro záznam a přenos videa v IP CCTV systémech. ONVIF kompatibilní zařízení zajišťuje flexibilitu při budování video monitorovacích systémů kvůli interoperabilitě zařízení od různých výrobců. Díky standardizaci digitálního rozhraní na IP CCTV zařízení a sjednocující kompresi a přenosu obrazových dat, konfigurace zařízení a kontrolních postupů, zpracování událostí atd.., Je uživateli poskytnuta na správu jednoduchá a jednotná platforma.
  • Nahrávání video dat ze 64 5-megapixelových kamer H.264. Standardně kamera K4204 NVR podporuje 4 IP kamery. Uživatel může zvýšit počet kamer v systému nákupem příslušné licence ( K4265 ), přihlášením se k NVR a zadáním sériového čísla licence do licenčního manažera. Není třeba měnit hardware.
Seznam bezpečnostních kamer připojených k systému založenému na Titan NVR
  • Dva GbE porty. NVR Titan byl vybaven dvěma gigabitovými ethernetovými porty. Uživatel může oddělit nahrávání streamu od prohlížení pro zajištění vyšší spolehlivosti systému a snížení rizika přetížení sítě. Navíc, pokud se jedna ze síťových karet pokazí, může druhá dočasně ovládat celou síťový provoz.
  • Harmonogram zálohy. Automatické zálohování nahrávek na FTP server. Chrání proti jakémukoliv selhání a proti ztrátě dat uložených na pevných discích.
  • Postup reakcí na události. Titan NVR nepřetržitě monitoruje provozní stav systému. Události nebo výjimky, jako jsou:
    • chyba disku (přeplnění, selhání),
    • systémové zprávy (denní zpráva o událostech v systému a použití místa na disku),
    • FTP serverový přístup odepřen,
    • selhání zálohy,
    • upozornění o zapnutí,
    • upozornění o automatickém vypnutí (v případě, že teplota uvnitř zařízení překročí kritickou hodnotu),
    budou mít za následek odesílání e-mailů na předem předdefinovaných uživatelů a / nebo aktivuje alarmové výstupy z připojených kamer.
  • Centralizovaný nahrávací systém. Podporuje nepřetržitý, časově plánovaný a alarmem spouštěn (detekce pohybu, aktivace alarmového vstupu, ztráta spojení) záznam. Uživatelé mohou být ihned informován o těchto událostech v podobě zprávy na obrazovce na klientských stanicích, prostřednictvím e-mailu a prostřednictvím zařízení (např. sirény, lampy), připojených k poplachovým výstupem.
  • Audio záznam. Pokud má kamera vestavěný nebo připojený mikrofon, může NVR nahrávat zvuk. Audio a video záznam jsou synchronizovány.
  • NUUO Command Chain Technology. V případě velkých systémů s více NVR Titan, by nastavení uživatelských účtů v každém z nich zabralo hodně času. NUUO Command Chain Technology synchronizuje uživatelské účty i při 100 serverech.
Hlavní vlastnosti aplikace NuClient
  • Windows nebo Mac OS. Přístup k NVR je možný pomocí klientského softwaru NuClient nebo pomocí následujících webových prohlížečů nainstalovaných na 32/64-bit Windows 7 nebo Mac OS X 10.7: Internet Exporer 8 nebo novější, Firefox 7.0.1 nebo novější, Safari 5.1 nebo novější.
  • Kapacita zprávy až 100 serverů, živé sledování až 400 kanálů a přehrávání až 100 kanálů - současně. S aplikací NuClient může uživatel vzdáleně spravovat NVR, sledovat živé video streamy, zobrazit archivní materiály (v závislosti na úrovni oprávnění).
  • Možnost použití až 4 monitorů. Aplikace NuClient umožňuje připojení až čtyř monitorů k počítači, což umožňuje provozovateli prohlížet snímky z více kamer.
  • Nastavení rozvržení menu. Uspořádání menu NVR může být přizpůsobeno potřebám provozovatele. Umístění funkčních modulů, jako jsou PTZ ovládání, seznam kamer, atd.. může být upraveno pro snadnější navigaci. Nové uspořádání menu je možné jako v aplikaci NuClient, tak iv použitém prohlížeči.
  • Změna rozdělení obrazovky. Díky této možnosti může uživatel zobrazovat snímky z primárních kamer ve větších oknech az druhotných kamer v menších. Tato funkce výrazně usnadňuje pozorování sledované oblasti a zvyšuje jeho účinnost.
  • NUUO Image Fusion Technology - možnost kombinovat snímky z až 10 pevných kamer. Tato technologie umožňuje nastavení náhledy z jednotlivých kamer (změnou jejich velikosti a úhlu pohledu), pro jejich spojení do jednoho soudržného obrazu bez "slepých míst". Pomocí této funkce lze sledovat stadion, parkoviště, ulice, obchod, nebo dlouhé chodby, aniž byste museli přepínat mezi různými kamerami, např. při sledování pohybujícího se člověka.
  • Oblast zájmu - zajímavý fragment obrazu z vybrané kamery se zobrazí v dalším okně. Tato funkce se používá, když některé části scény vyžadují zvláštní pozornost. Obrázek v okně simuluje fyzickou kameru.

  • Například, když kamera sleduje tribunu stadionu, může provozovatel extrahovat část zobrazující agresivní chování fanoušků a ukázat ji zvětšenou v samostatném okně. Provozovatel může zobrazit celou plochu monitorovaný kamerou a navíc i nejdůležitější (v daném okamžiku) část obrazu (jeho velikost a umístění lze změnit kdykoliv) v okně. Toto řešení výrazně usnadňuje práci operátora, který je schopen reagovat na případné incidenty mnohem rychleji.

    Tato technologie eliminuje potřebu PTZ kamer, která nemohou ovlivnit celou oblast při přiblížení na konkrétní cíle. Řešení NUUO Titan sleduje velkou plochu jako celek (spojením záběrů z přilehlých kamer), stejně jako umožňuje bližší pohled na vybraný fragmentu.
NUUO Image Fusion spojí záběry z kamer bez 1,2,3,4,
a oblast zájmu z kamery č.2 je zobrazen jako kamera č.5
  • Streaming Profile. V případě vzdáleného sledování videa přes internet je kvalita obrazu omezena rychlostí uploadu linky, kterou používá Titan NVR. Uživatel si může svobodně zvolit požadovaný streamovací profil na základě dostupné šířky pásma.
Změna kvality obrazu po přechodu z původního pásma 2500 kbps do 300 kbps

  • Podpora pro optické a digitální PTZ funkce. Firmware NVR a klientská aplikace umožňuje ovládání PTZ kamer z OSD menu nebo pomocí jednotky řídicího systému (fyzická konzole). Tento software může také digitální simulovat náklon a natáčení pro jiné než PTZ kamery.
  • Vzdálená konfigurace serveru. Použitím NuClient nebo webového prohlížeče, správce může vzdáleně nastavit kamery, přidávat uživatele, měnit profily, spravovat místo na disku.
  • E-map. E-map ilustruje uspořádání kamer rozmístěných v systému. V případě poplachu na jakémkoli místě je tato skutečnost automaticky zobrazena na mapě a videa z kamery se zobrazí na obrazovce.
  • Nastavení uživatelských profilů. Pomocí aplikace NuClient nebo webového prohlížeče může správce vytvořit uživatelské účty a dát jim práva, jako je:
    • přístup k vybraným kamerám,
    • PTZ ovládání - povolení,
    • ovládání alarmových vstupů / výstupů,
    • zálohovací procesy,
    • modifikace e-map,
    • nastavení rozvržení displeje,
    • Image Fusion konfigurace.
  • Ukládání videí ve formátu AVI nebo ASF. Software umožňuje výběr částí nahrávek a exportuje je jako AVI nebo ASF, které mohou být předány na policii nebo bezpečnostní službě. Tyto soubory lze přehrávat pomocí jakékoliv video přehrávače nebo NuClient programu, který je dodáván s tímto NVR.
  • Vyhledávání archivních nahrávek. Aplikace umožňuje simultánní sledování archivních snímků z libovolných vybraných kamer a po výběru konkrétní oblast v obraze vyhledávat detekci pohybu. Tímto způsobem je možné se například vrátit k okamžiku, kdy došlo k odcizení.
Okno pro prohlížení archivních nahrávek a export jejich fragmentů jako AVI nebo ASF souborů
  • Detekce pohybu v nahrávkách. Tento nástroj automaticky vyhledá scény, v níž se něco podezřelého stalo. Pomocí této funkce to operátor nemusí hledat manuálně, minutu po minutě zkoumat nahraný materiál.
  • Vzdálený monitoring přes mobilní telefony/PDA. NUUO NVR umožňuje vzdálený přístup k IP CCTV systémem z mobilních / PDA s funkcí 3G. Uživatel může kdykoliv z libovolného místa na světě (v 3G rozsahu) sledovat, co se děje v chráněné oblasti, např. sledovat požární akciue, rozspoznať lidi, atd.
  • }
Specifikace
Code K4804
Number of active channels
4
Maximum number of channels
(license K4265)
64
Compression
H.264. MPEG4. MJPEG
NVR operating system
Embedded Linux
Recording capacity
250 Mbps
64 5-MP cameras (H.264)
Removable HDD bays
8 x SATA II
Processor
 Intel® Core™ i5-2400 (6MB Cache, 3.40 GHz)
Maximum capacity of individual HDD
3 TB
Hot Swap function
YES
RAID 0, 1, 5, 10
External memory
DAS (AXUS FiT 300 / AXUS FiT 500 / PROWARE EP-2123-UA)
Ports

2 x USB3.0,

2 x USB2.0,

1 x eSATA (DAS)

COM

Ethernet card (NIC) 2 x Gigabit Port
Audio

Line input

Line output

Mic input

Monitor output
VGA (D-sub), DVI (DVL/HDMI adapter incl.)
Supplying voltage
100-240 VAC
Power consumption
400 W
NUUO Design Tool
After entering the number of cameras and display parameters. the calculator gives the CPU load. network traffic and the maximum time of archiving.
Dimensions (HxWxD) 88 x 482 x 583 mm
Weight (without HDDs) 10.6 kg
Operating temperature 0...40°C
Operating humidity
5... 95%

 

Minimální systémové požadavky klientského stanoviska
OS Mac OS X 10.6 or later / Win7 (32/64-bit) / Windows XP (32-bit)
CPU Intel Core 2 Duo. 2.6 GHz
RAM 1 GB
Grafická karta nVidia / ATI 1GB nebo vyšší
LAN 100/1000 Mbps (RJ45)
Klientská platforma Bezplatný software NuClient / Nuclient Web (Internet Explorer 8.0. Firefox 7.0 nebo novější) /
NUUO iViewer App pro iPad. iPhone. Android
Design tool Hardwarové požadavky pro klientský počítač pro určitý počít kamer zde .

Specifikace

System operacyjny Mac OS X 10.6 lub nowszy / Win7 (32 i 64-bit) / Windows XP (32-bit)
CPU Intel Core 2 Duo, 2.6GHz
RAM 1GB
Karta graficzna nVidia / ATI 1GB lub model o "wyższych parametrach"
LAN 100/1000 Mbps (RJ45)
Platforma kliencka Darmowe oprogramowanie NuClient / Nuclient Web (Internet Explorer 8.0, Firefox 7.0 lub nowsza) /
NUUO iViewer App dla iPad, iPhone, urządzenia oparte o system Android
Kalkulator sprzętowy Wymagania sprzętowe komputera klienckiego, dla określonej ilości kamer można sprawdzić tutaj.