Výběr antény LTE

Služby bezdrátového přístupu k internetu poskytované provozovateli mobilních sítí jsou stále oblíbenějším způsobem přístupu, který volí účastníci. V závislosti na vysílači a mobilním operátorovi mohou být služby bezdrátového přístupu poskytovány na základě různých technik přenosu dat. Nejpopulárnější technikou je LTE, která umožňuje reálné přenosové rychlosti až 100-150 Mb/s (teoreticky až 600 Mb/s).

Přečtěte si více

Does outdoor antenna increase the speed of LTE?

Wireless Internet access via cellular networks is an increasingly popular service. The growing popularity of this service among subscribers is the result of mobility, higher throughputs and lower prices. The absolute highlight is LTE technology that enables the achievement of data rates similar to those in landline /cable or WiFi networks.

Přečtěte si více

Mobilní internet - jak vybrat modem, anténu a konektor?

Bezdrátové připojení k internetu přes mobilní sítě je stále populárnější službou. Rostoucí popularita této služby mezi účastníky je výsledkem mobility, vyšší propustnosti a nižší ceny. Zlatým hřebem je LTE technologie, která umožňuje dosažení přenosových rychlostí srovnatelných s pevnou linkou / kabelovými nebo WiFi sítěmi.

Přečtěte si více